Elkészítés: A húst megmossuk, lecsepegtetjük, kissé kiverjük, besózzuk. A karfiolt megtisztítjuk, nagyobb rózsákra szedjük, és enyhén sós, 2 evőkanál citromlével ízesített vízben majdnem puhára főzzük. A sütőt 200 fokra előmelegítjük. Összekeverjük a lisztet 1 kávéskanál őrőlt borssal, beleforgatjuk a hússzeleteket, és forró olajban elősütjük (oldalankénk kb. 3-3 perc). Kivajazunk és morzsával meghintünk egy mélyebb sütőtálat. Az aljára 1 sor karfiolt rakunk. A húsokat vékonyan megkenjük mustárral, mindegyikre 1-1 szelet sajtot és tarját helyezünk, és a karfiol tetejére rendezzük sorban, egymás mellé. A megmaradt karfiolokat a tetején elosztjuk.
A tojássárgákat összekeverjük a finomra aprított petrezselyemmel, sóval, reszelt sajttal, tejföllel. Ezzel leöntjük a rakott húst, és 25-30 percre a sütőbe tesszük. Párolt rizs, burgonyapüré illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.