Elkészítés: A húst felkockázzuk, és kevés olajon fehéredésig pirítjuk. Kivesszük az edényből, majd a kockára vágott hagymát dinszteljük meg. Az alma kivételével az összes többi 4 darabos hozzávalót, szintén felkockázva rádobjuk a hagymára, és egy kicsit együtt pirítjuk őket. Ezután hozzátesszük a húst, a fűszereket, felengedjük vízzel, és félpuhára főzzük. Amikor minden félig megpuhult, akkor következik a fekockázott alma és a mazsola. Lehetőleg úgy fejeződjön be a főzés, hogy ne maradjon sok lé rajta, de ne fője el mindet. Főtt rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.