Elkészítés: 1. A tojásokat keményre főzzük (forrástól számított 10 perc alatt).
2. A vajat habosra keverjük.
3. A tojásokat megpucoljuk, az aljukat levágjuk, a sárgájukat kiszedjük.
4. Amikor a sárgája már langyos, villával összetörjük, és a vajjal jól kikeverjük. Hozzáadjuk a majonézt és a fűszereket (só, mustár, bors), és jól összedolgozzuk.
5. A kapott masszát visszatöltjük az üregekbe, és a megtöltött tojásokat egy tálra borítjuk.
6. A bevonathoz elkészítjük a sűrű tartármártást, és a tojásokra öntjük. Hűtőben 10-12 órát állni hagyjuk.
7. Franciasaláta-ágyon tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.