Elkészítés: A sütőt előmelegítjük 220 fokra. A tojásokat és a cukrot habosra verjük, a tejet hozzáöntjük. A lisztet, a sütőport, a vaníliás cukrot és a kakaóport összekeverjük, majd a cukros tojáshoz adjuk. A vajat megolvasztjuk, és a tésztába forgatjuk. Sütőpapírral bélelt, kb. 30X40cm-es tepsibe öntjük, és a sütő középső rácsára téve 20-25 percig sütjük, de mindenképp tűpróbával ellenőrizzük.
Elkészítjük a mázat: a vajat megolvasztjuk, a porcukrot, a kávét és a vaníliás cukrot belekeverjük. Melegen a tészta tetejére kenjük. A kókuszreszeléket a még folyékony mázra szórjuk, hogy rátapadjon. A kész sütit kockára vágjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.