Elkészítés: A tésztához a sütőporral elkevert lisztet a margarinnal szétmorzsoljuk, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót, összedolgozzuk, majd 4 lapot sütünk belőle tepsi hátán.
A krémhez a tejből és a lisztből tejkrémet főzünk. A margarint a porcukorral kikeverjük. Ha a tejkrém kihűlt, akkor adjuk hozzá a margarinos krémet. 3 részre osztjuk, 2 részbe 3 evőkanál kakaóport, 1 részbe vaníliás cukrot teszünk.
Az első lapra kakaós krémet kenünk, majd lap következik, ezután vaníliás krém, lap, kakaós krém, majd az utolsó lapot helyezzük rá. A tetejére csokimázat kenünk.
Másnap lehet fogyasztani.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.