Elkészítés: A margarint a porcukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a ledarált kekszet, a tejben megfőtt, és kihűlt búzadarát, valamint a színezéket. Jól összekeverjük, majd kézzel közepesen keményre gyúrjuk. Hűtőben egy napig érleljük, másnap kis golyókat formázunk belőle, kókuszreszelékben megforgatjuk, végül tálalás előtt 1-2 órát hűtőben pihentetjük.
Tipp : A massza ízét feldobhatjuk némi konyakmeggy, vagy puncs aromával. A golyókat kókuszreszelék helyett mákban is megforgathatjuk, úgy is isteni! Sokan tesznek a közepébe meggyet, mogyorót, diót!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.