Elkészítés: A csokoládét megolvasztom a margarinnal. A tojásfehérjét a vaníliás cukorral habbá verem, egy másik edényben pedig összekeverem a tojássárgáját a kristálycukorral, a lekvárral és a liszttel. Utána hozzáadom a habbá vert tojásfehérjét is és az olvasztott csokit is. Végül belekeverem az apróra tördelt kekszet, és egy tepsiben megsütöm kb. 30 perc alatt.
Ha kész a brownie, kockákra felvágom, kis tálkákba teszem. Híg vaníliapudingot főzök, azt öntöm a tetejére, végül ráteszem a gyümölcsöket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.