Elkészítés: Az olvasztott margarin felét tepsibe öntjük, és kenőtollal az aljára és az oldalára kenjük. A darált kekszet, a porcukrot, és a sütőport alaposan összekeverjük, a felét egyenletesen a kikent tepsibe szórjuk. Erre kerül a túró, amit elmorzsolunk - vagy krumplinyomón áttörünk. Vaníliás cukorral megszórjuk, a citromhéjat ráreszeljük, és a megmosott mazsolát rászórjuk. A következő réteg a maradék cukros, darált keksz.
A tojásokat a tejjel habosra keverjük, a tetejére öntjük, és a maradék olvasztott margarinnal meglocsoljuk. Forró sütőben kezdjük sütni, néhány perc után a lángot közepesre csökkentjük, és a süteményt addig sütjük, amíg a teteje szép rózsaszínű lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.