A kekszet a kakaóval és a porcukorral összekeverjük, majd hozzáadjuk a tejet, a rumot és az olvasztott vajat.
Félkemény tésztát gyúrunk belőle, majd fél órára hűtőbe tesszük dermedni. Eközben elkészítjük a krémet.
A szobahőmérsékletű vajat a porcukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a kókuszreszeléket és összekeverjük. Ezután sütőpapírral letakart deszkán a tésztát fél centisre nyújtjuk kókuszreszelékbe mártott sodrófával.
Ha kinyújtottuk, egyenletesen rákenjük a krémet, és szorosan feltekerjük a sütőpapír segítségével.
Egy tálcára kókuszt szórunk és megforgatjuk benne a tekercset. (Ha túl hosszú a tekercs, félbevágjuk, így könnyebb forgatni is.) Ezután letakarjuk alufóliával, és 1-2 órára hűtőbe tesszük pihenni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.