Elkészítés: A megolvasztott vajra teszem a friss vagy fagyasztott kelbimbót, pár percig pirítom, sót és borsot szórok rá. Felengedem a vízzel, ételízesítőt teszek bele. Puhára főzöm.
A galuskához az 1 dkg olvasztott vajat kikeverem a felvert tojással, a liszttel és a sóval. Kiskanállal galuskákat szaggatok a forró levesbe.
Ha a galuskák feljöttek a leves tetejére, a kefirt fél dl vízzel és 2 evőkanál liszttel simára keverem. A levesből hozzámerek 2-3 kanállal (így nem lesz csomós), és beleöntöm a levesbe. Körülbelül 10 percig főzöm. Ízlés szerint sózom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.