Elkészítés: A csirkecombokat befűszerezzük /akár ezt előző este is megtehetjük/, majd félretesszük a hűtőbe, hogy jól átvegye az ízeket.
Ez idő alatt elkészítjük a zöldségeket: a kelkáposztát leveleire szedjük, kivágjuk a vastagabb részeit, megmossuk, lecsepegtetjük. A gyökérzöldeket megtisztítjuk, ujjnyi darabokra, a paradicsomot cikkekre, a paprikát is hasonló méretű szeletekre vágjuk. A vöröshagymát felkarikázzuk, a fokhagymát is megtisztítjuk.
Egy hőálló tál alját kibéleljük kelkáposztalevelekkel, majd rátesszük a csirkecombokat. Erre kerülnek a zöldségek, amiket ízlésesen eloszlatunk rajta, sózzuk, borsozzuk.
180 fokon kb. 1 óra alatt készre sütjük, kissé meg is pirítjuk , hogy a csirke bőre ropogos legyen, ill. a zöldségek is kapjanak egy kis színt.
Aki szereti, ekkor még megszórhatja egy kis füstölt sajttal is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.