Elkészítés: A hagymákat pici sóval üvegesre párolom az olajon. A tűzről félrehúzva rászórom a pirospaprikát, hozzáadom a darált húst. Megpirítom, majd hozzáadom a rizst. Felöntöm a tejjel, és annyi vízzel egészítem ki, hogy ugyanannyi folyadék legyen a tetején, mint amennyi rizses hús van a lábosban. Sózom, és kb. 15 perc lassú forralás után hozzáadom a laskára tépett-vágott kelkáposztát, a frissen őrölt borsot és a köményt. Megkeverem, majd lassú tűzön párolom tovább, fedő alatt, kevergetés nélkül. Vízbe mártott merőkanállal szedek belőle *gombócokat* tálaláskor, majonézzel, tejföllel és svanyúsággal kínálom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.