Elkészítése:A tésztához – a kalácshoz hasonlóan – a hozzávalókat összegyúrjuk, és majdnem olyan lágyra dolgozzuk, mint a rétestésztát.(Az élesztőt a tejben cukorral felfuttatjuk, a többi hozzávalóval kidagasztjuk, a végén az olajat is bele dagasztjuk.) Fél órát pihentetjük, és ha megkelt, annyi cipóra osztjuk, ahányféle tölteléket használunk. A 4 cipót átgyúrjuk, és 20 percet pihentetjük. A cipókat olvasztott zsírral vagy olajjal megkenjük, hogy ne száradjanak ki. Amikor már nyújtható állagú, terítőre helyezve kb. 3 mm vastagságúra kinyújtjuk/kihúzzuk. A kinyújtott tésztalapot olajjal megöntözzük, rászórjuk a tölteléket, majd megöntözzük a tejfölös szósszal, aztán két oldalról a terítő segítségével feltekerjük és magas falu tepsibe rakjuk. Keleszteni már nem kell, a tetejét kevés olajjal, vagy öntözékkel meglocsoljuk és 180 fokos sütőben 35 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.