Elkészítés: A tészta hozzávalóit alaposan összegyúrjuk, egy konyharuhával letakarjuk, és 1 órát hagyjuk pihenni.
Kevés olajon lepirítjuk a szalonnát, a lilahagymát és 3 gerezd felszeletelt fokhagymát. Borssal fűszerezzük. A tejfölt kikeverjük a maradék összezúzott fokhagymával és borssal.
A megkelt tésztát lisztezett deszkán kinyújtjuk, sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és előmelegített, 175 fokos sütőben 10 percig elősütjük. Az elősütött tésztát megkenjük a fokhagymás tejföllel, ráhalmozzuk a szalonnás-hagymás keveréket, és 15 perc alatt készre sütjük.
Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.