Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd jó fél órát pihentetjük. Ezután 3 darab 34x24 cm-es lapot nyújtunk belőle, s egyenként a zsírozott, lisztezett tepsi hátulján aranybarnára sütjük.
A krémhez a tojásból, tejből, kristálycukorból és a lisztből krémet főzünk, belereszeljük a citromhéjat, s kihűtjük.
A vajat habosra keverjük, belerakjuk a citromok levét, majd a főzött krémmel összedolgozzuk.
Ezzel megtöltjük a lapokat, a tetejére csokimázat öntünk, végül vastagon meghintjük kókuszreszelékkel.
Egy éjszakát pihentetjük, hogy a lapok megpuhuljanak.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.