Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd jó fél órát pihentetjük. Ezután 3 darab 34x24 cm-es lapot nyújtunk belőle, s egyenként a zsírozott, lisztezett tepsi hátulján aranybarnára sütjük.
A krémhez a tojásból, tejből, kristálycukorból és a lisztből krémet főzünk, belereszeljük a citromhéjat, s kihűtjük.
A vajat habosra keverjük, belerakjuk a citromok levét, majd a főzött krémmel összedolgozzuk.
Ezzel megtöltjük a lapokat, a tetejére csokimázat öntünk, végül vastagon meghintjük kókuszreszelékkel.
Egy éjszakát pihentetjük, hogy a lapok megpuhuljanak.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.