Elkészítés: A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, és kis darabokra összevágjuk. A hagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk. A sajtot lereszeljük.
Nagyobb lábasban felmelegítjük az olajat, beletesszük a hagymát, megdinszteljük, hozzáadjuk a rizst, összekeverjük, kicsit pirítjuk, majd hozzáöntünk egy kevés levest, és lassú tűzön addig főzzük, amíg a rizs felveszi, majd ezt még egyszer megismételjük. Hozzákeverjük a többi zöldséget, felöntjük a maradék levessel, sózzuk, borsozzuk, majd lefedve puhára pároljuk.
A reszelt sajttal megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.