Elkészítés: Az apróra vágott vöröshagymát 1 evőkanál olajon megpirítjuk, majd a kockára vágott bacont hozzáadjuk, kevéske vízzel felöntjük, és együtt tovább pirítjuk. Ha a bacon megpirult, akkor a hámozott paradicsomot ráöntjük. A megpucolt fokhagymákat fokhagymanyomón átnyomjuk és hozzátesszük. Ízlés szerint oregánóval és bazsalikommal ízesítjük. Az egészet jól összefőzzük. A tésztát tengeri sóval ízesített vízben kifőzzük, majd lecsöpögtetés után az összemorzsolt fetasajtot hozzáadjuk. Kivajazott tepsibe egy sor fetasajtos tésztát teszünk, utána egy sor paradicsomos szószt, majd mégegyszer megismételjük. Utána sütőben összesütjük, a végén reszelt trappista sajtot szórunk rá és rápirítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.