Elkészítés: A vajat a porcukorral habosra keverjük, folyamatos keverés mellett egyenként hozzáadjuk a nyolc tojássárgáját, és minden egyes sárgájával jól kikeverjük. Majd hozzákeverjük a vaníliás cukrot, és az őrölt mogyorót. A keményre felvert tojáshabot a liszttel együtt óvatosan a masszába keverjük. A tésztát két részre osztjuk, és az egyik felével puhított csokoládét keverünk. A világos tésztát kikent, kilisztezett tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben megsütjük. Majd ugyanígy megsütjük a sötét tésztát is. A megsült csokoládés tésztát megkenjük barackízzel, betakarjuk a világos tésztával, és kockára vágjuk. A citrommázhoz a porcukrot, a forró vizet, a citromlevet és az olajat kb. 1/2 óra alatt sima, fényes mázzá keverjük. Bevonjuk vele a kockákat, cukrozott gyümölccsel díszítjük, és minyonpapírba rakjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.