Elkészítése: Egy tálban összekeverjük a lisztet, a barnacukrot és a sót. A vajat megolvasztjuk, majd a keverékhez adagoljuk; végül a tojássárgájákat is hozzátesszük. A tésztát öszegyúrjuk, és legalább egy órát pihentetjük a hűtőszekrényben.
A sütőt 180°C-ra előmelegítjük. A körtéket megpucoljuk, kisebb kockákra vágjuk, majd beletesszük egy tepsibe. Hozzáadjuk a cukrot, a gyömbért, a fahéjat és a szerecsendiót. Az egészet jól összekeverjük, és egyenletesen elosztjuk. A körtéket befedjük a tésztával, hogy mindenhol betakarja. 40 percig sütjük. Langyosan, vaníliás porcukorral megszórva szervírozzuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.