Elkészítés: A krumplit meghámozzuk, egész karikákra vágjuk. Félig megfőzzük, majd egy kiolajozott tepsibe sorba lerakjuk. Erre rátesszük a feldarabolt löncshúst. A hagymát egész karikákra vágjuk, olajban megdinszteljük, majd rátesszük a húsra. A gombát is megdinszteljük, és a hagymakarikákra öntjük. Ha szalonnát használunk, kis kockákra vágva borítjuk a hagymára. (Nem kell a szalonnát megpirítani!). Erre rákarikázzuk a paprikát, majd ráreszeljük a sajtot. Közepes lángon addig sütjük, míg megpirul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.