Elkészítés: A darált kekszet, a vajat, a porcukrot, a kakaót és az aromát gyúrjuk össze annyi lekvárral, hogy összeálljon. Ha golyókat tudunk formálni belőle, akkor jó a tészta állaga. Készítsünk el belőle annyi kókuszgolyót, amennyit a torta tetejére szánunk díszítésnek.
A krémhez megfőzzük a pudingot, de a szokásosnál kicsit kevesebb tejjel. Amint kész van, belekeverjük a kókuszreszeléket. A krém felét egy 28 cm átmérőjű tortaformába simítjuk. Erre kerül a tészta, lapogassuk el úgy, hogy körben kitöltse a formát (legegyszerűbb kis adagokban). A maradék krémet simítsuk a tésztára, a torta tetejét pedig díszítsük a kókuszgolyókkal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.