Elkészítés: A zöldséget julienne-re (ejtsd: zsülien) vágom, wokban kevés olajon pár perc dinsztelés után felöntöm vízzel (kb. 3 dl, de ízlés szerint ki mennyire szereti szaftosan), és hagyom párolódni. Ha készen van, szűrőbe öntöm, lecsepegtetem. A csirkemellet csíkokra vágom 2-3 kávéskanál kínai fűszerrel megszórom, ízesítem szójaszósszal, és olajon a wokban megpirítom. Ráöntöm a zöldségről leszűrt levet, és hagyom pár percig rotyogni. 2-3 evőkanál keményítőt kevés vízben feloldok, és belekeverem a szószba, majd ha besűrűsödött, belekeverem a zöldségeket is. A spagettit 5-6 centisre tördelem, megpiritom a forró olajon (éppen úgy, mint a tarhonyát). Ha netán soknak találjuk az olajat, öntsünk le belőle miután megpirult a tészta!!! Ezután felöntöm annyi vízzel, hogy éppen ellepje, és készre főzőm. Ízlés szerint akár a húsos zöldséggel összekeverve, akár a tésztára szedve a ragut tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.