Elkészítés: A hagymát apróra vágjuk és üvegesre pároljuk, a kockákra vágott húst rátesszük, és egy kicsit pirulni hagyjuk. Ha már majdnem átsült, beletesszük az apróra vágott gombát, sárgarépát, bambuszt és a tofut. Kicsit hagyjuk sülni. Majd ízlés szerint megöntözzük szójaszósszal (én kb. 1 dl-t öntök rá), és egy kis vizet adunk hozzá. Lefedve pároljuk. Amikor már majdnem kész van, hozzáadjuk a szójababcsírát és belereszeljük a fokhagymát, és még kb. 5 percig pároljuk.
A tésztát kifőzzük, lecsöpögetjük, wokban egy kis olajon és szójaszószon átforgatjuk. Végül összekeverjük a kettőt, és így tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.