Elkészítés: A tésztához gőz fölött simára kavarjuk a porcukrot, a margarint, a tojást, a kakaót és a mézet. Ha kihűlt, hozzáadjuk a szódabikarbónával vegyített lisztet. Két vékony lapot sütünk belőle a tepsi hátoldalán.
A krémhez a margarint a porcukorral habosra kavarjuk. A vaniliás pudingot a liszttel összekeverjük, hozzáöntjük a tejfölt és a tejet, simára keverjük, majd lassú tűzön sűrűre főzzük. Ha kihűlt, hozzáadjuk a cukros margarint. Megtöltjük vele a két lapot, tetejére csokimázt teszünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.