Elkészítés: 4 tojás sárgáját 26 dkg porcukorral kikeverünk. Hozzáadunk 1 dl meleg vizet, 1 dl étolajat. 26 dkg lisztet és 1 csomag sütőport átszitálunk, a masszához keverjük, majd hozzákeverjük a 4 tojás keményre vert habját. A masszát két részre osztjuk. Az egyikbe belekavarunk 2 evőkanál kakaót és 1 evőkanál melegvizet. Külön-külön fagyos zsírral kikent és kilisztezett őzgerincformában megsütjük.
Krém: 1 csomag puncs vagy eper ízű pudingport 2 dl tejben felfőzünk a csomagon lévő utasítás szerint, hűlni hagyjuk. Amíg meghűl, 20 dkg margarint 15 dkg porcukorral habosra keverünk. A pudingba hűlés közben belekeverünk 4 evőkanál rumot, és az egészet jól összekeverjük. A kisült tésztát vékony szeletekre vágjuk. 1 fekete és 1 fehér változtatásával a krémmel összerakjuk. Csokimázzal bevonjuk, hidegre tesszük.
Csokimáz: 3 evőkanál kakaót és 2 evőkanál porcukrot, valamint 10 dkg margarint összemelegítünk gőz felett. Jól összekeverjük és a tésztára kenjük. Ferdén vágjuk fel, ha kihűlt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.