Elkészítés: Vízgőz felett a vajat félig felolvasztjuk, majd a vaníliát és a cukrot hozzáadjuk, majd habosra kikeverjük. A tojásokat egyenként hozzáadjuk. Közben a vízgőz felett az étcsokit felolvasztjuk. A lisztet a fél csomag sütőporral elkeverjük, majd a masszához adjuk. Pár csepp rumot is adhatunk a masszához (ne aromát). A tészta 2/3-át a csokoládéval elkeverjuk. Az 1/3-a marad fehér. A formába először a csokoládés részt, majd a maradék fehér részt töltjük be. Villával áthúzzuk, mintát viszünk bele. Előmelegített (225 fokos) sütőbe tesszük, mérsékeljük a hőmérsékletet, 175 fokon kb. 25-30 perc alatt megsütjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.