Elkészítés: Az őzgerinc formát folpackkal kibéleljük. Az ostyalapokat összetödeljük, félretesszük. A kettő egész tojást a 20 dkg porcukorral habosra keverjük, hozzáadunk 25 dkg olvasztott margarint és két csomag csokoládés pudingot. Simára keverjük, majd állandó keverés mellett sűrűre főzzük. A tűzről levéve hozzáadunk 10 dkg mazsolát, 10 dkg vágott diót és az előzőleg összetört ostyalapokat. Még melegen a kibélelt őzgerincformába öntjük, és szorosan belenyomkodjuk. Hűtőbe tesszük, egy napig pihentetjük. Másnap szeleteljük, tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.