Elkészítés: 6 tojásfehérjét felverünk kemény habbá 30 dkg kristálycukorral, majd belekavarunk 15 dkg darált diót. Zsírozott, lisztezett tepsibe kanállal köröket kenünk, amik kb. 8 cm-esek. Inkább szárítjuk, mint sütjük, de ne legyen túl száraz sem, mert törni fog.
Elkészítjük a krémet: 20 dkg cukorból, 1 dl vízből sűrű szirupot főzünk, hozzátesszük az 5 dkg kakaót, 6 tojás sárgáját, és kihűlésig keverjük. A margarint krémesre kikeverjük, majd összedolgozzuk az időközben kihűlt szirupos krémmel. A kisült korongokból 1-1-et a krémmel összeragasztunk úgy, hogy az oldalára is jusson, majd darált dióba is meghempergetjük a krémmel kent oldalát.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.