Elkészítés: 6 tojásfehérjét felverünk kemény habbá 30 dkg kristálycukorral, majd belekavarunk 15 dkg darált diót. Zsírozott, lisztezett tepsibe kanállal köröket kenünk, amik kb. 8 cm-esek. Inkább szárítjuk, mint sütjük, de ne legyen túl száraz sem, mert törni fog.
Elkészítjük a krémet: 20 dkg cukorból, 1 dl vízből sűrű szirupot főzünk, hozzátesszük az 5 dkg kakaót, 6 tojás sárgáját, és kihűlésig keverjük. A margarint krémesre kikeverjük, majd összedolgozzuk az időközben kihűlt szirupos krémmel. A kisült korongokból 1-1-et a krémmel összeragasztunk úgy, hogy az oldalára is jusson, majd darált dióba is meghempergetjük a krémmel kent oldalát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.