Elkészítés:A tésztához a vajat keverd ki a cukorral, a vaníliás cukorral, az egész tojásokkal és az olvasztott mézzel. Add hozzá a tejet, majd szitáld bele a sütőporral vegyített lisztet. Bélelj ki egy körülbelül 22x32 centis tepsit sütőpapírral, és öntsd bele a masszát. Előmelegített sütőben, közepes hőmérsékleten süsd 35-40 percig. A sütőből kivéve hagyd a tepsiben pár percig, majd a rácsra helyezve hűtsd ki teljesen. A kakaós mázhoz a vajat olvaszd fel, add hozzá a porcukrot, a kakaót és a tejet. Majd állandóan kevergetve, pár perc alatt forrald fel. Utána vedd le a tűzről, és csepegtesd hozzá a rumaromát. A teljesen kihűlt tésztát kockázd fel, majd egyesével mártogasd bele a kakaós-rumos masszába. Utána forgasd a kókuszreszelékbe, és hagyd egy-két órán át állni, hogy az ízek jól összeérjenek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.