A malac bőrét bevagdossuk a késsel, majd sózzuk, borsozzuk és köménnyel ízesítjük.
A fokhagymát megpucoljuk és felcsíkozzuk, majd a szalonnát is felcsíkozzuk és megtűzdeljük velük a húst minden oldalról.
A káposztát, hagymát és az almát megpucoljuk, legyaluljuk és összekeverjük a sóval, borssal, köménnyel.
Tepisbe tesszük a zöldségeket, meglocsoljuk a sörrel, rárakjuk a malacot, majd lefedve 160 fokra előmelegített sütőben kb. 3 órán keresztül lassan sütjük.
Amikro a malachús megpuhult, a sütőt 230 fokra kapcsoljuk fel, és ropogósra sütjük kb. 20-25 perc alatt. Friss kenyeret kínálunk hozzá.
Nézd meg videón is, hogyan készül a szilveszteri malacsült:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.