Elkészítés: A kölest csipet sóval háromszoros mennyiségű folyadékban (fele tej, fele víz) valamilyen cukorral megfőzzük, hagyjuk kihűlni.
A kekszalaphoz a lisztet és a puha vajat csipet sóval és valamilyen cukorral jól összekeverjük - de csak morzsásra -, majd sütőpapírral bélelt tepsibe szórjuk, és 180 fokon aranybarnára sütjük.
Mivel a köles és a keksz alapanyagokból elég sok lesz, mindkettő fele mennyiségét összekeverjük a többi hozzávalóval. A masszából golyókat formálunk, azokat kókuszba hempergetjük, a hűtőben tároljuk.
A köles és keksz másik felét fagyasztóba tesszük, és bármikor elkészíthetünk egy újabb adagot belőle kevesebb időráfordítással.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.