Elkészítés: A banánt tegyük egy tálba, és egy villával jól nyomjuk szét. Adjuk hozzá a többi alapanyagot, és jól keverjük össze. Sűrű tésztát kapunk (kicsit hasonlít a nokedlitészta állagára). Tegyük a hűtőbe 15 percre.
Addig hevítsük fel a kókuszzsírt. Szaggassunk evőkanállal fánkokat a masszából, és süssük ki 2-3 perc alatt. A fánkok feljönnek az olaj felszínére, szép aranybarnáknak kell lenniük. Egy szűrőkanállal emeljük ki a megsült fánkokat papírtörlőre.
Melegen szórjuk meg rögtön kókuszcukorral. A kisült fánkokat azonnal tálaljuk, dzsemmel kínálhatjuk, de magában is nagyszerű és ízletes desszert. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.