Előkészítés: A csirkecombokat besózzuk, meghintjük frissen őrölt borssal. Az epret megmossuk, alaposan lecsepegtetjük, megtisztítjuk, félbe-negyedbe vágjuk, összekeverjük a cukorral és a citromlével. A kókuszreszeléket elkeverjük a tejfölben. A sütőt előmelegítjük 180 fokra.
Elkészítés: Sütőálló edényben felforrósítjuk a margarint, mindkét oldalukon hirtelen elősütjük benne a csirkecombokat, és a sütőben 40-45 percig, puhára sütjük. Arányosan elosztva a tetejükre simítjuk a kókuszos tejfölt, visszatesszük a sütőbe, és 200 fokra kapcsolva további 15-20 percig, pirulásig sütjük. Közben az epret a levével, csipetnyi sóval és egy-két tekerésnyi frissen darált borssal felforraljuk. Elkeverjük a borban az ételkeményítőt, az eperhez adjuk, éppen csak felforraljuk-besűrítjük, csinos tálkába szedjük, mentalevéllel díszítjük. A pirosra sült csirkecombokat tálra fektetjük, és az epermártással kínáljuk. Szerecsendióval illatosított krumplipüré vagy -krokett illik hozzá.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.