Előkészítés: A csirkecombokat besózzuk, meghintjük frissen őrölt borssal. Az epret megmossuk, alaposan lecsepegtetjük, megtisztítjuk, félbe-negyedbe vágjuk, összekeverjük a cukorral és a citromlével. A kókuszreszeléket elkeverjük a tejfölben. A sütőt előmelegítjük 180 fokra.
Elkészítés: Sütőálló edényben felforrósítjuk a margarint, mindkét oldalukon hirtelen elősütjük benne a csirkecombokat, és a sütőben 40-45 percig, puhára sütjük. Arányosan elosztva a tetejükre simítjuk a kókuszos tejfölt, visszatesszük a sütőbe, és 200 fokra kapcsolva további 15-20 percig, pirulásig sütjük. Közben az epret a levével, csipetnyi sóval és egy-két tekerésnyi frissen darált borssal felforraljuk. Elkeverjük a borban az ételkeményítőt, az eperhez adjuk, éppen csak felforraljuk-besűrítjük, csinos tálkába szedjük, mentalevéllel díszítjük. A pirosra sült csirkecombokat tálra fektetjük, és az epermártással kínáljuk. Szerecsendióval illatosított krumplipüré vagy -krokett illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.