Elkészítés: A tésztához valókat összegyúrjuk, két részre osztjuk. Az egyik cipót kinyújtjuk jó vékonyra, és egy nagyobb kivajazott tepsibe tesszük. A töltelékhez a cukorral felvert fehérjét elkeverjük a kókusszal, a tésztára kenjük, majd a második tésztalappal lefedjük, villával megszurkáljuk, és előmelegített sütőben 170 fokon sütjük kb. 30 percig. A krémhez a margarin kivételével a hozzávalókat elkeverjük, felfőzzük. Amikor sűrű a krémünk, kihűtjük, majd elkeverjük a margarinnal, és a már kihűlt tészta tetején elkenjük. Legvégül csokimázzal bevonjuk a süteményt.
Jó étvágyat kívánok!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.