Elkészítés: A tésztához valókat összegyúrjuk, két részre osztjuk. Az egyik cipót kinyújtjuk jó vékonyra, és egy nagyobb kivajazott tepsibe tesszük. A töltelékhez a cukorral felvert fehérjét elkeverjük a kókusszal, a tésztára kenjük, majd a második tésztalappal lefedjük, villával megszurkáljuk, és előmelegített sütőben 170 fokon sütjük kb. 30 percig. A krémhez a margarin kivételével a hozzávalókat elkeverjük, felfőzzük. Amikor sűrű a krémünk, kihűtjük, majd elkeverjük a margarinnal, és a már kihűlt tészta tetején elkenjük. Legvégül csokimázzal bevonjuk a süteményt.
Jó étvágyat kívánok!
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.