Elkészítés: A csokoládékrémhez tördeljük fel a tábla csokoládét, majd olvasszuk fel hőálló tálban mikrohullámú sütőben, és ha kicsit hűlt, keverjük el a habtejszínnel. Egy éjszakára helyezzük hűtőbe, majd verjük fel habbá. Keverjünk hozzá pár evőkanál málnapálinkát.
A kókuszkrémhez botmixerrel turmixoljuk össze a kókuszlisztet a reszelt kókusszal, a konjak liszttel, a kókuszvirágcukorral és a kókusztejjel.
A két krémet felváltva rétegezzük szép poharakba, és díszítsük szeletelt mandulával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.