Elkészítés: A tészta hozzávalóit jól összegyúrjuk, négy egyenlő nagyságú és vastagságú téglalapot nyújtunk ki belőle, majd kivajazott, kilisztezett tepsi hátoldalára helyezzük, villával megszurkáljuk, és előmelegített, 175-200 fokos sütőben megsütjük. (Figyelni kell rá, gyorsan megsül!) A krémhez a tejet a liszttel sűrűre főzzük, majd a margarint a porcukorral habosra kavarjuk. Ha a főtt krém teljesen kihűlt, hozzákeverjük a cukros vajat, a vaníliás cukrot és a kókuszreszeléket.
Amíg hűl a főtt krém, elkészítjük a csokiszószt. A karamellhez a cukrot egy közepes méretű teflonserpenyőben mérsékelt tűzön megolvasztjuk, és addig tartjuk tovább a tűzön, amíg sötétbarna karamell lesz belőle. Közben csak rázogatjuk a serpenyőt, a cukrot nem keverjük. A karamellt levesszük a tűzről, és óvatosan hozzáöntjük a tejszínt: nagy bugyborékolásra számítsunk, a karamell megdermed. Ezután visszatesszük mérsékelt tűzre, és addig kevergetjük, amíg felolvad a karamell a tejszínben. Végül levesszük a tűzről, és apróra vágva belekeverjük a csokit, hogy az is felolvadjon. Amikor mindennel elkészültünk, összeállítjuk a süteményt. Az első lapra csak a kókuszos krémből kerül, a másodikat megkenjük csokiszósszal, majd kókuszkrémet kenünk rá, a harmadikra szintén csak kókuszkrém kerül. Lefedjük a negyedik lappal. Végül a csokit gőz fölött megolvasztjuk, összekeverjük a kakaóval és az olajjal, és a negyedik lap tetejére kenjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.