Elkészítés: A kókuszos tésztához a 7 tojásfehérjét 30 dkg porcukorral kemény habbá verjük. 30 dkg kókuszreszeléket, 4 evőkanál lisztet és fél csomag sütőport keverünk hozzá. Középmeleg sütőben halványrózsaszínűre sütjük.
A krémhez 7 tojás sárgájából, 15 dkg cukorból, 2 dl feketekávéból és 3 evőkanál lisztből krémet főzünk. 25 dkg margarint a még langyos krémhez hozzákeverünk, és a kihűlt alapra kenjük.
A csokimázhoz 20 dkg porcukrot 2 evőkanál kakaóporral összekeverünk. 10 dkg margarint hozzáadunk (nem kell krémesre keverni!), 3 evőkanál forrásban lévő vízzel elkeverjük, és a krémre kenjük.
Hűtőbe rakjuk. Ha a csokimáz megszilárdult, meleg vízbe mártott késsel felszeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.