Előkészítés: A tepsit kibéleljük sütőpapírral. A sütőt 160 °C-ra előmelegítjük.
Elkészítés: A cukrot habosra keverjük a vajjal, a tojással. Hozzáadjuk a langyos mézet, a tejet, és végül a liszttel elkevert sütőport. A tepsibe simítjuk, és a sütőben kb. 20-25 perc alatt megsütjük. Amikor elkészült, kivesszük és félretesszük hűlni. A mázhoz csomómentesre keverjük a kakaóport kevés tejjel, majd beletesszük a többi tejet, a rumot, a cukrot, a vajat. Vízgőz felett, folyamatosan keverve 15-20 perc alatt összemelegítjük. A kihűlt süteményt 8 x 7-es osztásban felkockázzuk. A kapott kockákat alaposan megfürdetjük a mázban, majd meghempergetjük a kókuszreszelékben.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.