Elkészítés: A meggyet jól lecsöpögtetjük (leve nem kell), majd kis lisztben áforgatjuk, hogy ne legyen olyan tocsogós. A vajat, cukrot, vaniliás cukrot, lereszelt citromhéjat és a sót habosra keverjük, majd a tojásokat és a 3-4 evőkanál étkezési keményítőt felváltva hozzáadjuk. A lisztet, a maradék étkezési keményítőt, a kókuszreszeléket, a sütőport összekeverjük, és a kókusztejjel a masszához adjuk. Összekeverjük. Majd a meggyet is hozzáadjuk a masszához. Egy kb. 2 literes formát kikenünk, kilisztezünk, beleöntjük, elsimítjuk, majd előmelegített sütőben 60 - 70 percig sütjük (elektromos sütő: 175 fok, gáz: 2. fokozat). A már kissé kihűlt sütit a felmelegített csokimázzal leöntjük (én készet vettem, de lehet készíteni is), és gyorsan beszórjuk a kókuszreszelékkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.