Elkészítés: A tojások sárgáját 5 dkg cukorral habosra kikeverjük, hozzáadjuk az 5 kanál lisztet, az 1 evőkanál kakaót, végül a tojás fehérjék keményre felvert habját. A tésztát kikent tepsibe simítjuk, és előmelegített sütőben 200 fokon megsütjük.
Amikor kihűlt, kockákra vágjuk, rummal lelocsoljuk, és állni hagyjuk.
Közben a pudingot 2 dl tejjel összekeverjük, sűrűre főzzük. A kihűlt pudingot a rummal megáztatott tésztával, 6 dkg margarinnal, 2 evőkanál kakaóval, ízlés szerint cukorral, a mogyoróval (vagy dióval) jól összedolgozzuk. Golyókat formálunk belőle, és kókuszreszelékbe forgatjuk. Tálalásig hűtőben tartjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.