Elkészítés: A rizst felteszem főni egy csipet sóval és annyi vízzel, hogy épp ellepje. Mikor a vizet magába szívta, felöntöm a tejjel, és fedő alatt puhára párolom. Félrehúzom a tűzről, belekeverem a margarint és a cukor felét, majd langyosra hűtöm.
A tojások sárgáját kikeverem a maradék cukorral és a narancshéjjal. A fehérjét habbá verem. A tejberizsbe keverem a cukros tojássárgáját, a kókuszreszeléket, majd a végén óvatosan beleforgatom a fehérjehabot. 180 fokos sütőben pirulásig sütöm.
Az öntethez összefőzöm a szedret a cukorral és pici vízzel, 1 kiskanál étkezési kemyényítővel besűrítem, ha túl híg.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.