Elkészítés: Egy konyhai robotgép segítségével keverjük össze a krém hozzávalóit, amíg szép krémes lesz, majd tegyük félre.
Aprítógépben dolgozzuk össze a datolyát, a kókuszreszeléket, a mogyorót, fűszerezzük vaníliával és kevés facsart citrom levével, ez kiegyensúlyozza az ízeket.
Az így kapott sűrű masszát nyomkodjuk egy kiolajozott kapcsos tortaformába. Nem baj, ha nem teljesen áll össze, a krémből még kap nedvességet. A krémet kanalazzuk rá, egy spatula segítségével simítsuk el a tetejét. Fóliával fedjük le, és egy éjszakát hagyjuk a hűtőben, hogy kidermedjen.
Tálalás előtt szórjuk meg kókuszforgáccsal vagy pirított kókuszreszelékkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.