Kézi mixerrel dolgozzuk össze a 200 g, feldarabolt vajat, a 200 g barna cukrot, 100 g kókuszreszeléket, a sütőporral és a sóval elvegyített lisztet, a joghurtot, továbbá a tojásokat. Akkor jó, ha sűrű, egynemű masszát kapunk. Végül forgassuk bele a megtisztított szeder ¾-ét.
Simítsuk a tésztát egy kivajazott, sütőpapírral kibélelt, kapcsos tortaformába, és süssük a 160 fokra előmelegített sütőben kb. 60 percig.
Közben keverjük össze a maradék kókuszreszeléket, az 1 ek barna cukrot és az 1 ek, megolvasztott vajat. Osszuk el a keveréket a tortán, és süssük aranybarnára további 15-20 perc alatt. A megmaradt szederrel díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.