Elkészítés: A tésztához a tojásfehérjét tegyük keverőtálba, addig keverjük, míg elkezd kifehéredni. Ekkor állandó keverés mellett kanalanként adjuk hozzá a porcukrot, és verjük kemény habbá. Ezután adjuk hozzá a réteslisztet, majd fakanállal, pár mozdulattal keverjük össze. Végül adjuk hozzá a kókuszreszeléket, óvatosan, de alaposan keverjük össze. Simítsuk sütőpapírral bélelt tepsibe, és előmelegített 160 fokos sütőben süssük 35-40 percig, tűpróbáig (én légkeverésnél 160 fokon, 35 percig sütöttem). A sütőből kivéve hagyjuk pár percig a tepsiben, majd helyezzük rácsra, és hűtsük ki teljesen.
A krémhez a tejet keverjük össze a lefőzött feketekávéval, majd adjuk hozzá a pudingport, és keverjük simára. Állandó keverés mellett forraljuk fel, főzzük sűrűre, majd hűtsük ki.
Egy keverőtálba tegyük bele a porcukrot, a vaníliás cukrot, a kávét és a tojássárgákat, majd keverjük jó habosra. Ezután állandó keverés mellett apránként adjuk hozzá a teljesen kihűlt pudingot, majd szintén keverjük jó habosra.
A tepsibe sütőpapírral együtt, tegyük vissza a teljesen kihűlt tésztát, kanalazzuk rá a krémet, egyenletesen simítsuk el a tetejét. Pár órára tegyük be a hűtőbe, hogy a krém teljesen megdermedjen, és az ízek jól összeérjenek (én délután sütöttem meg, és egész éjszakára a hűtőben hagytam).
Kb. fél órával a tálalás előtt vegyük ki a süteményt a hűtőből, csorgassuk meg olvasztott csokoládéval. Ezután addig várjunk, míg a csokoládé megdermed.
Tálalás előtt éles, vízbe mártott késsel, ízlés szerint szeleteljük fel, majd úgy kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.