Elkészítés: Melegítsük elő a sütőt 200 fokra.
Egy vastag falú edényben melegítsünk fel 1 evőkanál olívaolajat, adjuk hozzá a szálasra vágott hagymát, és kb. 5 percig pirítsuk. Adjuk hozzá a köménymagot, alaposan keverjük el, kb. 30 másodperc után már érezzük a fűszer illatát. Ekkor adjuk hozzá a cikkekre vágott almát és a bort is, az edény alatt a lángot felemelhetjük. Folyamatosan kevergessük, amíg a bor nagy része elpárolog, kb. 5 perc. Ezután keverjük hozzá a kolbászt, a savanyú káposztát, az ecetet, a mustárt és a borsot, keverjük össze, majd öntsük egy sütésálló edénybe.
A vékonyra szelt burgonyát keverjük össze a maradék olívaolajjal és az olvasztott vajjal, sózzuk ízlés szerint. A káposztás tálat fedjük be ezekkel a burgonyaszeletekkel.
Toljuk előmelegített sütőbe, és süssük addig, míg a burgonyaszeletek ropogósra sülnek (kb. 50 perc).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.