Elkészítés: A vízben az élesztőt a cukorral felfuttatjuk.
A lisztet átszitáljuk, hozzáadjuk a sót, majd a felfuttatott élesztőt is hozzáöntjük és kidagasztjuk. Lágy, de ne folyós tésztát készítsünk!
Lefedve minimum addig kelesztjük, míg duplájára nem nő a tészta.
A kolbászt felkarikázzuk.
Végül olajozott asztalon/tepsin/felületen 20 egyenlő darabot szakítunk a tésztából, és 1-1 szelet kolbászt csomagolunk a közepébe.
Bő olajban 1-2 perc alatt megsütjük oldalanként az apró falatokat, majd lecsepegtetjük papírtörlőn a lángospuffancsokat.
Tálaláskor a krémes tejfölt egy csipet sóval és 4 gerezd zúzott fokhagymával bekeverünk, majd ezt halmozzuk a lángosok tetejére. Egy falatnyi puha sajtot szórunk a tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.