A meghámozott paradicsomot felkockázzuk, a paprikát vékony karikákra, a hagymát félbevágjuk majd hosszában vékonyra felszeleteljük. A szalonnát apró kockára vágjuk.
A szalonnát saját zsírjára piritjuk, majd hozzáadjuk a vágott hagymát és üvegesre dinszteljük. A paradicsomot és a paprikát és a tarhonyát is hozzáadjuk a hagymás szalonnához. Sóval, cukorral, piros paprikával, pici piros arannyal ízesitjük. Fedő alatt félig megfőzzük, hozzáadjuk a karikára vágott kolbászt és puhára főzzük. Mindig csak pici vízet öntünk hozzá, hogy sűrű maradjon!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.