Elkészítés: A hagymát és a fokhagymát apróra vágom, és kevés olajon egy lábasban üvegesre párolom, hozzáadom a szeletelt gombát, kicsire vágott paradicsomot, zöldpaprikát, sózom, borsozom, majorannát, zellerzöldet adok hozzá.
A többi zöldséget is megpucolom, szeletelővel felszeletelem, és a gombás-hagymás alaphoz adom. Pár percig párolom, majd felöntöm vízzel, és lassú tűzön készre főzöm.
A lusta nokedlit 1 tojásból liszt és só hozzáadásával picit keményebbre készítek, egy kistányérra teszem, kézzel kilapítom kb. 0,5 cm vastagra, késsel négyzetesre hálózom és ezeket a kis kockákat késsel szaggatom a levesbe.
A tejfölt a liszttel jól elkeverem, beleöntök egy kis levet a levesből, ezzel is elkeverem, majd a levest behabarom vele.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.