Elkészítés: A paradicsomok héját kereszt alakban óvatosan bevágom, 2 percre forró vízbe dobom, meghámozom, kb. 0,5 cm-es karikákra szeletelem. A hagymákat nagyon apró kockákra vágom, az olajbogyókat kimagozom, feldarabolom. A mozzarellát felszeletelem, a szeleteket apróbb darabokra vágom.
A leveles tésztát felengedem, tepsi nagyságúra nyújtom (25 X 35 cm), sütőpapjrral bélelt tepsibe helyezem. Megszórom kevés parmezánnal a tésztát, erre rakosgatom felváltva a paradicsomokat és a mozzarella kb. 2/3-át, a hagymakockákat. Ráhelyezem az olajbogyókat, kapribogyókat, fűszerezem. Végül megszórom a maradék parmezánnal és mozzarellával. 200 fokra előmelegített sütőben (az ajtó nyitogatása nélkül!) 25 perc alatt aranyszínűre sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.