Elkészítés: A vöröshagymát üvegesre dinsztelem olajon vagy zsíron, lehúzva a tűzről a pirospaprikát beleszórom, majd az alaplének előkészített halat beleteszem, s felengedem 2 liter vízzel. Puhára főzöm.
Ha készen van, átpasszírozom a halat vagy kisebb lyukú húsdarálón ledarálom, hogy sűrű legyen az alaplé. A kész alapléhez pici vizet még adok. Ezután ízesítem (só, bors, babérlevél), beleteszem a felkockázott halat.
Amíg fő, a tejfölbe belekeverem a mustárt, szedek rá picit a halléből, és jól összekeverem. Amikor már a halkockák is megfelelő puhaságúra főttek, a mustáros tejfölt beleengedem a többi lébe, összeforralom az egészet, és lehet tálalni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.